O nama

Net kupovina je vodič za kupovinu iz inostranih online prodavnica, sa detaljnim informacijama i savetima koji mogu pomoći prilikom kupovine.

Jedan od naših osnovnih ciljeva je da kupovinu preko interneta približimo svima. Sa lakoćom se može obaviti kupovina koristeći naše uputstvo MOJA PRVA KUPOVINA u kome smo prošli kroz svaki korak kupovine i sve to ilustrovali. Takodje, u našem PRIRUČNIKU možete naći brojne informacije i savete koji obuhvataju ovu temu, a o svemu tome ovde može diskutovati i razmenjivati iskustva.

Nudimo veliki izbor inostranih online prodavnica sa širokim asortimanom proizvoda i ponudom iz celog sveta. Istraživanjem smo došli do rezultata da je većina proizvoda po povoljnijim cenama nego u Srbiji, jedan od razloga su popusti koji su u inostranstvu mnogo veći, naročito na kraju svake sezone.

Redovno za Vas izdvajamo iz ponude najpovoljnije i najatraktivnije proizvode, a posebnu pažnju smo obratili na redovno ažuriranje i praćenje popusta, promo kodova i drugih specijalnih ponuda kako bi Vašu kupovinu učinili što povoljnijom.

Prednost online kupovine je što u svakom trenutku možete kupiti ono što želite samo izаberite internet umesto nаjbližeg tržnog centrа, uštedite tako vreme i novac.

Želimo Vam prijatnu kupovinu,

Net kupovina