Internet prodavnice

Asos

5

Asos je osnovan 2000. godine u Velikoj Britaniji. Kao najveća nezavisna online modna i kozmetička kuća sa sopstvenom linijom proizvoda i preko 40 000 brendova u ponudi ima žensku i mušku odeću i obuću, obuću za trudnice, kozmetiku i aksesoare. Poštarina je 3 evra, ako kupite u vrednosti od 15 evra poštarina se ne plaća. Isporuka je u roku od 6 do 12 dana. Ističu se sa dobrim kvalitetom robe, čestim popustima i kozmetikom koje nema kod nas. Napomena: obratite pažnju često imaju promo kodove za dodatne popuste, tako će vaša kupovina biti još povoljnija.

Miss Selfridge

4

Miss Selfridge je osnovan 1966. godine u Londonu, sada ima više od 180 prodavnica širom sveta koje nude jedinstven spektar ženske odeće i aksesoara. Miss Selfridge je broj jedan destinacija za mlade žene koje žele da budu atraktivne, jer nudi najnovije trendove: haljina, bluza, pantalona, suknji, nakita, tašni... Poštarina je 6 funti, a isporuka do 9 radnih dana. Ako kupite u vrednosti od 50 funti poštarina je besplatna.

Topshop

3.5

Osnovan 1964. godine danas sa preko 300 prodavnica u Velikoj Britaniji i sa još 100 lokacija širom sveta. Topshop.com je jedna od najvećih onlajn šoping destinacija, sa najnovijim stilovima, kao i modnim prognozama i savetima. Za njih su modele kreirala mnoga poznata imena iz sveta mode. Pored garderobe u ponudi imaju i šminku. Poštarina je 6 funti, a isporuka 9 radnih dana.

River Island

4

Sa preko 60 godina iskustva, danas veoma poznat brend River Island ima preko 300 prodavnica širom Velike Britanije, Azije, Bliskog istoka i Evrope. Ovde možete naći kvalitetnu garderobu, a prepoznatljivi su po teksasu, torbama, zanimljivom nakitu i obući. U ponudi imaju pored ženske i muške kolekcije i kolekciju za decu. Isporuka za Srbiju do 10 dana, poštarina je 8 funti.

Dorothy Perkins

4
Dorothy Perkins je osnovan pre 90 godina i danas predstavlja jednu od najvećih i najstarijih modnih prodavnica u Velikoj Britaniji, sa skoro 600 prodavnica i preko 50 međunarodnih predstavništva. Ovaj brend nudi širok spektar ženske obuće i odeće (haljine, veš, nakit, tašne, odeću za trudnice i sl.). Isporuka je u roku od 9 radnih dana. Poštarina je 6 funti, ako kupite u vrednosti od 75 funti poštarina je besplatna.

House of Fraser

4

House of Fraser je osnovan još 1849. godine, a danas u ponudi ima preko 1000 najpoznatijih brendova, veliki izbor ženske i muške odeće i obuće, kompletnu dečiju garderobu, igračke, kao i stvari za kuću. Poštarina za Srbiju iznosi 6 funti, isporuka do 8 dana, ako kupite u vrednosti od 50 funti poštarina se ne plaća. Napomena: neke proizvode ne šalju izvan svoje zemlje.

Wool Overs

4

Wool Overs je Engleska prodavnica ženskih i muških džempera, trikotaže od prvoklasne vune. Dakle, za ljubitelje trikotaže od vune, kašmira, pamuka i svile, bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Poštarina je 4 funte, isporuka 7 do 10 radnih dana.

Surfdome

4

Surfdome je osnovana 2005. godine u Londonu. Ova kompanija promoviše preko 600 najboljih svetskih brendova. Na ovom sajtu možete naći žensku i mušku odeću i obuću, kolekciju za decu, kao i odeću i opremu za skijanje i surf, skejtove i slično. Poštarina je 9.95 funti, a isporuka u roku od 5 do 7 radnih dana, ukoliko naručite u vrednosti preko 75 funti poštarina je besplatna.

New Look

4

Prva New Look prodavnica je otvorana 1969. godine, a danas ima preko 1000 prodavnica širom sveta. Kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Velikoj Britaniji u svojoj ponudi imaju žensku i mušku odeću i obuću, kao i odeću za trudnice i punije. Prepoznatljivi su po niskim cenama i dobrom kvalitetu, a ovde možete naći i veliki broj drugih brendova. Rok isporuke je 8 do 10 radnih dana, a poštarina iznosi 9 funti (ako kupite u vrednosti od 45 funti poštarina je besplatna).

Pages